Translate

MOLITVE - Z OBLJUBAMI - DEVETDNEVNICA SVETIH OBHAJILDEVETDNEVNICA SVETIH OBHAJILJezus je rekel svoji služabnici:

»Želim, da mi zveste duše, ki sprejmejo to devetdnevnico »Jezusu, Kralju vseh narodov«, izvršijo devetdnevnico Svetih obhajil. 
Pri tem mi bodo ponudile devet (9) zaporednih Svetih Obhajil na čast »Jezusa, Kralja vseh narodov.«

Če je mogoče, naj v teku devetdnevnice gredo k spovedi.«

Jezus je storil, da je njegova služabnica razumela, kako se pod »zaporednim« razume devet neprekinjenih obhajil, eno za drugim, ki jih bo duša prejela. Ta obhajila ne morejo biti v zaporedju devetih dni, dan za dnem, ali v določenem času ali določenega dne. Jezus je samo zahteval devet zaporednih obhajil, eno za drugim, ki se bodo prejemala na čast »Jezusu,  Kralju vseh narodov!«


OBLJUBE


Dušam, ki bodo opravile to posvetitev, dajem najlepše obljube.

Obljubljam … tem dušam podeliti posebno moč v Svojem Kraljevskem Srcu. To, kar v svoji devetdnevnici svetih obhajil prosijo in če je v skladu z Mojo presveto voljo, jim bom zagotovo podelil.

Naj me duše prosijo brez pomislekov. Čakam, da na te duše, ki Me prejmejo z LJUBEZNIJO v svetem obhajilu, izlijem obilje neizmernih blagoslovov."


Naš Gospod je prišel še enkrat k svoji služabnici. Ko je stal pred njo, je pogledal v Nebo, ki se je rahlo odprlo. 
Ko je Jezus dal zapoved, je en angel prišel skozi to odprtino na Nebu in se spustil na zemljo. 
To se je zgodilo devetkrat (9x). Potem, ko ji je to pokazal, je Jezus rekel:

»Hči moja, onim dušam, ki mi bodo posvetile devetdnevnico devetih zaporednih svetih obhajil na mojo čast kot »Jezusu, Kralju vseh narodov«, bom določil po enega angela iz vsakega od devetih zborov, za vsakega po eno sveto obhajilo, da varuje to dušo do konca življenja na tej zemlji. Devetdnevnice dodatnih svetih obhajil, ki bi jih ta duša ponovila, bo povečala gorečnost te duše, da bo ljubila Mene, svojega Boga, po teh mojih angelskih služabnikih. 

Devetdnevnico se lahko moli za drugo dušo in bo ta duša prav tako prejela dodatno angelsko zaščito. Namen devetdnevnic in prejemniki dodatne angelske zaščite so lahko različni.

Če devetdnevnico molite za skupnosti, narode ali ves svet, bodo prav tako prejeli mojo angelsko zaščito. 
Zaradi mnogega zla ob koncu časov, je moja želja, da molite, da vam pošljem svojo angelsko vojsko, da vas vodi, brani in zaščiti. Takšne so moje svečane obljube.«

Prevedeno iz knjižice:
»Posvetitev Jezusu, Kralju vseh narodov.«


_________________________________________
Dodatek:


9 ZBOROV oz. KOROV SVETIH ANGELOV:


1. kor: ANGELI VARUHI
2. kor: NADANGELI
3. kor: KOR MOČI
4. kor: KOR OBLASTI
5. kor: VLADARSTVA
6. kor: GOSPOSTVA
7. kor: PRESTOLI
8. kor: SVETI KERUBI
9. kor: SVETI SERAFI


Več o korih svetih angelov si lahko preberete v tem blogu objavljeni knjižici : DEVETDNEVNICA K SVETIM ANGELOM2 komentarja:

 1. citiram: ''Ta obhajila ne morejo biti v zaporedju devetih dni, dan za dnem, ali v določenem času ali določenega dne.''

  Ne morejo ali ni potrebno, da so? Ker če ne morejo, ne vem, kako bi to lahko delovalo.
  Lp!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Lep pozdrav in hvala za komentar.

   Vsekakor umestno vprašanje.
   Naj povem, da ničesar ne spreminjam iz knjig ali spisov iz katerih nato objavljam vsebine, čeprav so to včasih tudi prevodi, ki niso najboljši ali so slabi.
   Tako tudi nisem spremenila gornjega citata, kot ste ga citirali in sem ga pustila tako, kot izvirno piše.

   V sklopu celotnega spisa pa se da razumeti da "ne morejo" tu vsebinsko pomeni "ni potrebno" in bi bilo bolj primerno "ne morajo", vendar kot rečeno, sama ne želim spreminjati nič od vsebine spisov ali knjig in jih podajam naprej tako, kot so mi prišli v roke.

   Pogosto zato tudi navajam izvore spisov ali knjig ali jih tudi objavim v drugem jeziku, kadar so ti podatki v izvirniku prisotni.

   Lep pozdrav in blagoslov,

   Katja

   Izbriši